Výrobce March

vyrobce_March

„Výrobky značky March jsou vyvíjeny a navrhovány v Nizozemsku,
s důrazem na kvalitu, funkčnost a elegantní design.“

March: Už mnoho let vyrábíme vynikající kufry pro každý druh cestování. Spojili jsme standardy dokonalého designu, pečlivý výběr materiálů a náročné standardy řemeslného provedení, abychom vám mohli nabídnout bohatý výběr pro každou cestu a každou destinaci. Naším trvalým cílem je cestování s minimálním úsilím, a díky našemu širokému výběru ještě lehčích kufrů jsme zásadně změnili přístup k cestování, zejména u lidí, kterým je přesun od dveří ke dveřím samozřejmostí, které se nelze vyhnout. Během dlouhé chůze přes letištní terminál nebo venku na vlakovém nástupišti, na cestě lodí, letadlem, autem nebo vlakem, kamkoliv vás život zanese, můžete cestovat s důvěrou, protože kufry March tam s vámi budou cestovat také.

Výrobky značky March jsou vyrobeny s péčí a vyhovují nejvyšším současným standardům kvality. Všechny naše suroviny a výrobní procesy podléhají kontrolám kvality, které probíhají předtím, než je zahájena výroba. Ještě před sériovou výrobou je každý nově vyvinutý výrobek zkoušen v naší laboratoři a zkušebních centrech. Všechny komponenty, například materiály tělesa kufru, systémy držadel, držadla, kolečka i další materiály použité v konstrukci kufru musí jednotlivě projít velmi náročnými kontrolami.

Výrobky značky March jsou navrhovány, vyráběny a důkladně testovány, aby obstály v náročných podmínkách dnešního cestování. Všechny naše výrobky procházejí zkouškou, která má 6 kroků, a musí vyhovět striktním požadavkům kontroly kvality.

drzadlo   pad   beh

zkouška držadla     /     zkouška pádem     /     zkouška při běhu

teplotni schody náraz

teplotní zkouška     /     zkouška na schodech     /     zkouška nárazem

Lehké

Design od odborníků a pečlivý výběr materiálů nám umožnil vytvořit zavazadlo snů, s kterým se snadno manipuluje a není nutné slevit z nároků na kvalitu a bezpečnost. Naším konečným cílem je nabídnout nejlehčí možné zavazadlo, abyste pocítili rozdíl, kamkoli pojedete. S naším sortimentem lehkých kufrů budete mít radost na každém kroku.


Bezpečnost

Zabezpečení představuje klid v duši a naše zámky TSA přinášejí nadstandardní ochranu. Zámky Travel Sentry Approved znamenají rychlejší odbavení zavazadel, protože autorizovaný personál může snadno získat přístup, bez zpoždění a bez poškození. A po ostatní dobu tyto zámky zajistí vysokou úroveň ochrany vašeho majetku.


Kolečka

Kufry se čtyřmi kolečky umožňují rovnoměrný pohyb v libovolném směru, a tím cestování bez námahy. Takže řekněte sbohem kufru, který si dělá, co chce. Mnohé z našich kufrů se opravdu pohybují na čtyřech kolečkách, takže pojedou tam, kam půjdete vy. Cestování je únavné samo o sobě, tak proč to ještě zhoršova ? Jakmile vyzkoušíte kufr, který jede přesně tam, kam chcete, budete se divit, jak jste to předtím vůbec mohli zvládnout.


Úložná velikost

Všechny naše menší modely jsou považovány za příruční zavazadla u 90% leteckých společností. Takže nyní, pokud jde o pohodlí v kabině, máte širší výběr než kdykoli předtím.


Materiály

Používáme výhradně vysoce trvanlivé textilie a pro pevné skořepiny kufrů pouze hi-tech materiály, například polykarbonáty, ABS, PP a PET.


Rozšiřitelné

Mnohé z našich měkkých kufrů je možné zvětšit. Otevřením zipu v rozšiřitelné části získáte o 20% více prostoru kdykoli bude potřeba.

Facebook