Výrobce Heys

Značka Heys, založená již v roce 1986 na předměstí kanadského Toronta, je v současné době lídrem v designu cestovních zavazadel, jež jsou známá po celém světě nejen pro své luxusní zpracování a špičkovou kvalitu, ale také díky originálnímu a módnímu vzhledu, který zaujme i ty nejnáročnější cestovatele a cestovatelky. Za dobu svého třicetiletého působení na trhu se značka vypracovala z malé rodinné firmy až na úroveň úspěšné nadnárodní společnosti, jejíž portfolio zdobí řada unikátních produktů zahrnující nejen kufry, ale také batohy, kabelky a různé další cestovní potřeby, které vám zpříjemní dny i noci strávené na cestách.


carousel-item-8

Hlavním artiklem, na jehož výrobu a distribuci se značka Heys specializuje, jsou precizně zpracované skořepinové kufry, které jsou navrženy tak, aby jejich vzhled i funkce dokázaly uspokojit široké spektrum uživatelů. Díky neustálému vývoji materiálů, sledování módních trendů a snaze poznávat skutečné potřeby cestovatelů se Heys úspěšně daří vytvářet produkty, jejichž používání je maximálně praktické, efektivní, intuitivní a zároveň velmi pohodlné. S Heys nemusíte dělat kompromisy, máte totiž možnost vybrat si přesně takové zavazadlo, jehož potenciál opravdu využijete. Staňte se i vy spokojenými zákazníky kanadské značky Heys, která má své zastoupení ve 40 zemích světa na 3 kontinentech.

heys-kufry

Úspěchy značky Heys

  • 2003xcase – Již pět let před tím, než letecké společnosti zavedly limity pro zavazadla a poplatky za jejich překročení, uvedla na trh nejlehčí palubní kufr na světě – Heys xCase.
  • 2006Fashion Spinners – Světlo světa spatřila nová řada designových kufrů s unikátními potisky a společnost Heys tak dokázala, že i něco tak obyčejného jako je kufr, může být špičkovým módním doplňkem.
  • 2008xScale – V Heys byla stvořena celosvětově první přenosná příruční váhu na zavazadla, díky níž si dnes můžete své zavazadlo kdykoli před cestou sami doma převážit.
  • 2008Ecotex – Vznikla řada ekologicky šetrných cestovních zavazadel a doplňků vyrobených z recyklovaných plastových lahví.
  • 2012Smart Luggage™ – Svoji světovou premiéru zažila inovativní skořepinová zavazadla, která charakterizuje patentovaný systém balení, s jehož pomocí můžete své věci uložit do hlavního prostoru dvěma způsoby: buď klasicky přímo do hlavního prostoru, nebo alternativně skrze přední výklopnou kapsu, která je tomuto účelu maximálně přizpůsobena.
  • 2013Designer & Artist Collection – Ve spolupráci s předními umělci a designéry se podařilo vytvořit unikátní kolekci skořepinových kufrů s kvalitním, lesklým potiskem, s níž mají milovníci umění jistotu, že je jejich kufr opravdu unikátním a prvotřídním uměleckým dílem.
  • 2015Stealth – Jako první na světě vyrobili odborníci v Heys inovativní kufr se sklápěcími kolečky, která můžete v případě potřeby (například před odbavením) složit tak, abyste pomohli předejít jejich poškození v důsledku hrubé manipulace se zavazadly na letišti.

Heys a dění ve světě

Heys se aktivně účastní celé řady společenských událostí, při nichž se snaží rozšířit povědomí o kvalitě a přednostech svých výrobků, nezapomíná však ani na dobročinné akce, skrze které může podpořit společnost i  její skupiny, které se ocitnou v tísni. V minulosti tak značka Heys podpořila děti nemocné rakovinou skrze spolupráci s nadací Sick Kids Foundation nebo projekt Syria Foundation.

heys-charity-1

V roce 2016 se značka Heys stala oficiálním partnerem a sponzorem kanadské olympijské reprezentace na XXXI. letních olympijských hrách 2016 v Rio de Janeiro. Díky cestovním zavazadlům Heys tak budou mít sportovci o starost méně a jejich cesta za úspěchy bude jistě mnohem snadnější.

carousel-item-1-768x418

Facebook