Výrobce Titan

vyrobce_titan

TITAN je od doby svého založení v roce 1983 na světové špičce kvalitních značek pro jejich funkčnost a přitom stylové ztvárnění cestovních zavazadel. Značka je vlastnictví společnosti TITAN Hamburg GmbH a vedená majitelem se sídlem ve městě Hamburg.

TITAN vsází od počátku, speciálně v segmentu lehkých a pevných skořepinových kufrů na kolečkách na nové a vyšší normy a přidává stále nová meřítka k vytvoření závazku nového programu: TITAN, tímto značka zaručuje neskutečnou stabilitu a zároveň neobyčejnou lehkost.

Už v roce 2004 byla série TITAN XENON PLUS při testovaní skořepinových kufrů na kolečkách ohodnocen jako vítěz testu Stiftung Warentest (německé označeni pro testováni kvality)

X2_Flash_Plasma_green_komplet_800


TITAN první řadě vsází na výrazně moderní skořepinové kufry, v krásných pestrých barvách.

Prominentní představeni má v "Germany`s Next Topmodel" a dokonce produkcích jako " Desperate Housewives – Zoufalé manželky" a  " The Big Bang Theory – Teorie velkého třesku" což byl vynikající počátek jednoho z klasických modelu TITANU  X2. Tímto se dostal " X2 " dokonce do regálů legendárního obchodního domu Bloomingdales v New Yorku na 5th Avenue.




Značka TITAN je nejen v Německu, ale i mezinárodně velice vážená a oblíbená. Prodejci příkladem MONOBRAND STORES, SHOP- in - SHOP`S  a distributoři světových trhů od Austrálie přes Asii, Evropu až po USA.

TITAN byl první značkou od roku 2010, která vyráběla skořepinový kufr na kolečkách z polykarbonátu v Německu. Tímto získané zkušenosti byly bezprostředně použitelné v celosvětovém meřítku ve výrobě a tím se tato produkce zavazadel stala ještě odolnější.

V Německu vyrobený model TITAN 5th ELEMENT, byl v roce 2010 vyznamenán cenou pro nejlepší z kožených výrobku.

Všechny produkty TITANU jsou navrhované a vyvinuté v Německu. Zajištění kvality i v mezinárodních produkcích odpovídá přísným předpisům, které obzvláště milovníkům kvality a speciálně německým spotřebitelům vyhovuje a zároveň přísné splňuje eticko-sociální požadavky.

A díky těmto přepisům můžete s klidným svědomím cestovat se zavazadlem značky TITAN.

Motto TITAN: Životni styl pro cestování

Facebook